Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ВО Батьківщина

Прес-реліз,   Вівторок, 3 жовтня 2017, 19:30

Батьківщина не голосувала за ганебну судову реформу

ВО Батьківщина

ВО Батьківщина не голосувала за ганебну судову "реформу", яку ухвалили в парламенті з порушенням усіх норм регламенту та за допомогою кнопкодавства.

Народний депутат від ВО Батьківщина Сергій Власенко наголосив на тому, що так звану судову реформу продавили у парламенті "через тиск на народних депутатів, на яких повідкривали кримінальні справи".

Сергій Власенко нагадав, що голосування за "судову реформу" відбувалося так само, як за часів Януковича: з порушенням усіх норм регламенту, коли голосів спочатку не було, а потім з’явилися, із фіксуванням фактів кнопкодавства.

За словами депутата від Батьківщини, кінцевого тексту судової реформи наразі ніхто не бачив. Сергій Власенко побажав президенту та його прибічникам, щоб їх судили за цим законом, який вони сьогодні пропхали. Фракція ВО Батьківщина підготує законопроект про внесення змін до ухваленої сьогодні судової реформи й вимагатиме його негайного розгляду у Верховній Раді України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.