Львівська облрада розгляне питання про співпрацю з Дніпропетровською областю

Четвер, 6 вересня 2012, 18:02

До порядку денного сесії Львівської облради, яка відбудеться 12 вересня, буде включене питання про співробітництво між облрадами Львівської та Дніпропетровської областей.

Таке рішення сьогодні, 6 вересня, ухвалила постійна комісія з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської облради.

Присутній на засіданні комісії начальник управління економіки та промислової політики Львівської ОДА Денис Шмигаль розповів, що нещодавно Дніпропетровська ОДА та облрада запропонували до розгляду проекту годи про співробітництво та кооперацію з Львівською ОДА та облрадою.

“Угода насправді дуже якісна, очевидно, ми будемо використовувати її як зразок угоди про міжрегіональну співпрацю”, – розповів Шмигаль, зазначивши, що облдержадміністрація планує підписати угоду з Дніпропетровською ОДА на ХІІ Міжнародному економічному форумі, який відбудеться у Львові 12 жовтня.

Нагадаємо, Львівська облрада вже має підписані угоди про співробітництво з Одеською, Донецькою, Харківською, Запорізькою, Херсонською областями і АР Крим.

Мітки: Дніпропетровська область, Львівська область, російське консульство