Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Сихів

Понеділок, 6 листопада 2017, 11:22

Цьогоріч дороги на Сихові мають відремонтувати на 36,5 млн грн

Сихів

Сихів отримав одну із найбільших сум із бюджету Львова на ремонтні роботи у 2017 році.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Загалом у 2017 році на капітальний ремонт доріг у Сихівському районі Львова з міського бюджету виділили 24 млн грн, а на поточний – ще 12,5 млн грн. Це один із найбільших показників серед районів міста за виділеним коштами.

"Ми провели поточний ремонт вул. Івана Франка, 157; вул. Енергетичної, 19; капітальний ремонт вул. Зубрівської-Морозної; капітальний ремонт доріг і тротуарів на вул. Івана Франка. Також, зараз ми проводимо ремонт тротуарів на вул. Стрийській, 53-55; вул. Стрийській, 47-49; вул. Скрипника, 8-10-19; вул. Сихівській, 19; вул. Зубрівській, 36а", – розповів начальник комунального відділу Сихівської районної адміністрації Віктор Західний.

На ремонт доріг, в тому числі і капітальний, та тротуарів у Франківському районі Львівська міська рада цьогоріч виділила 32 млн грн, у Шевченківському районі – 22,2 млн грн, у Залізничному районі – 18,1 млн грн. Ще орієнтовно по 5 млн грн скерували у Личаківський і Галицький райони.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.