Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

бібліотеки

Середа, 6 грудня 2017, 14:41

У 2018 року на розвиток культури Львівщини виділили 11 мільйонів

бібліотеки

Львівські депутати затвердили програму розвитку культури Львівщини на 2018 – 2020 роки.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Вчора під час сесії Львівської облради депутати затвердили Програму розвитку культури Львівщини на 2018 – 2020 роки.

На загальний обсяг фінансування програми у наступному році депутати передбачили з обласного бюджету 11 250 тис грн.

За ці кошти в області планують популяризувати українську мову та культуру, забезпечити підтримку народних домів області, поповнити бібліотечні фонди, здійснити підтримку музеїв області та мистецьких шкіл.

Також частину коштів із програми депутати пеердбачили на відзначення державних свят, пам’ятних дат, підтримку видатних творчих особистостей та установ і закладів культури, співфінансування проектів, що реалізуються на території області із залученням міжнародної технічної допомоги. 

Окрім цього у рамках програми проводитимуться конкурси: презентація потенціалу Львівщини в країнах проживання української діаспори, транскордонна співпраця, конкурс оперного співу серед молодих виконавців ім. Василя Сліпака, конкурс культурних та медійних обмінів між закладами Львівської та Луганської областями, конкурс "Топ 10 народних домів", конкурс мистецьких проектів серед громадських організацій Львівщини, конкурс мистецьких проектів серед творчих спілок Львівщини та конкурс проектів національних товариств Львівщини.

Нагадаємо, на Комплексну програму розвитку культури Львівщини на 2017 рік скерували 12 млн 300 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.