Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Замарстинівська

П'ятниця, 8 грудня 2017, 15:51

Рух трамваїв на вулиці Замарстинівській у Львові заблокують на 8 місяців

вул. Замарстинівська

З 11 грудня у Львові ремонтуватимуть вул. Замарстинівську: трамваї №4 та №5 не курсуватимуть.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Як наголосив сьогодні на брифінгу у Львівській міській раді директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, з 11 грудня у Львові стартує ремонт вул. Замарстинівської.

Ремонт вулиці триватиме 8 місяців, а вартість складатиме близько 90 млн. грн. Тердер на ремонт вулиці наразі розігрується, участь у ньому беруть 4 компанії, серед них – ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

Також з понеділка ЛКП «Львівелектротранс» розпочне ремонт колій на вул. Замарстинівській від вул. Гайдамацької до розворотного кільця на вул. Торф’яній, відтак трамваї №4 та №5 не курсуватимуть.

Натомість підприємство планує збільшити кількість вагонів на маршруті №3 та, можливо, додасть декілька трамваїв на маршрут №6.

За словами Олега Берези, питання про перекриття руху для автівок на вул. Замарстинівській ще обговорюватиметься з Головним управлінням Національної поліції у Львівській області.

Нагадаємо, раніше міськрада заявляла, що ремонтні роботи на цій вулиці розпочнуться з середини вересня 2017 року і триватимуть протягом 2018 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.