Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

svit24.net

Понеділок, 17 вересня 2012, 13:13

Підприємство з Мостиськ вiдкрило магазин duty-free в аеропорту "Київ"

Українсько-нiмецьке спiльне пiдприємство "Львiв-Трейдинг" (Мостиська, Львiвська обл.) стало оператором нового магазину безмитної торгiвлi (duty-free) в новому термiналi Мiжнародного аеропорту "Київ" (Жуляни).

 

Магазин розташований у зонi вильоту на другому поверсi аеровокзалу, його площа становить 90 кв м, – повідомила прес-служба аеропорту. 

Аеропорт зазначає, що в залi вильоту термiнала також працюють два магазини безмитної торгiвлi компанiї ANP (торговельна марка PAVO Duty Free).

"Львiв-Трейдинг", зареєстрований 1994 року, спецiалiзується на оптовiй та роздрiбнiй торгiвлi напоями, транспортнiй обробцi вантажiв, а також надає послуги у сферi автомобiльних пасажирських перевезень

СП має фiлiї в Глуховi (Сумська обл.), Тернополi та Iвано-Франкiвську. Окрiм цього, СП має дочiрнi компанiї ТОВ "Аерокафе" (Київ) та "Асоцiацiя безмитної торгiвлi України". Статутний капiтал пiдприємства становить 1,5 млн грн.

2011 року компанiя збiльшила чистий дохiд на 21,8% – до 136,446 млн. грн., чистий прибуток – у 4,2 рази, до 19,963 млн. грн.

Спiввласниками СП є фiрма "Альмаро Iмпорт Експорт ГМБХ" (Нiмеччина) i ТОВ "Атея" (с. Сокольники, Львiвська обл.) iз частками в статутному капiталi по 50%.

Центральний офіс компанії розташований у с. Сокільники Львівської області.

Мiжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) 2012 року планує обслужити 800 тис. пасажирiв. Базовими авiакомпанiями є "Wizz Air Україна", "ЮТейр-Україна".

Аеропорт має злiтно-посадкову смугу завдовжки 2310 м, завширшки 45 м, сертифiкований за першою категорiєю ICAO. З 22 травня 2012 року аеропорт розпочав експлуатацiю нового мiжнародного пасажирського термiнала.

Джерело: Інтерфакс 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.