Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вакцинація

znaj.ua

Вівторок, 23 січня 2018, 17:13

В поліклініках Львова – понад 13 000 вакцин від кору

вакцинація

Цієї кількості достатньо, щоб провести вакцинацію для дітей Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як розповів начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб, станом на сьогодні у місті зафіксували 110 людей, хворих на кір. Серед них – 81 дитина.

З 15 січня дотепер в міських поліклініках від кору вакцинували 4 192 дітей, відтак батьків закликають робити щеплення своїм дітям.

"Ми зараз активно працюємо з батьками, щоб вакцинувати дітей, запрошуємо прийти в поліклініку, тому активність щодо вакцинації достатньо висока. Від 15 січня, коли ми почали щоденний моніторинг вакцинації, до сьогодні вакциновано 4 192 дітей. Поствакцинальних ускладнень ні в кого не зафіксовано. На сьогодні в закладах охорони здоров’я міста є понад 13 000 вакцин, і це на сьогодні цілком достатньо, щоби провести необхідну кількість вакцин для дитячого населення", – зазначив Володимир Зуб.

Нагадаємо, кабінети щеплень у Львові працюватимуть в усіх у поліклініках міста також і щосуботи з 9:00 до 15:00 год.

Станом на сьогодні, 23 січня, в області на кір захворіли 163 людини, серед них – 118  дітей.

Зазначимо, епідемію кору офіційно зафіксували на Львівщині 15 січня. 

Через спалах кору в освітніх закладах області, де зафіксували бодай один випадок захворювання на кір, зимові канікули продовжили до 22 січня. А після виходу з канікул невакцинованим від кору дітям обмежать доступ до шкіл та садочків.

У лікарнях Львова через кір заборонили візити у реанімацію, стаціонарні відділення, а також обмежили партнерські пологи. Також вчора Андрій Садовий заявляв, що карантин у школах Львова через кір не запроваджуватимть.

Все, що потрібно знати, аби вберегтися від кору, можна дізнатися тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.