Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

дороги Львівщини

Вівторок, 13 березня 2018, 15:44

За рік на Сокальщині відремонтували 10 доріг

дороги Львівщини

Вартість ремонту цих доріг у Сокальському районі становила 84,7 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У 2017 році на ремонт доріг у Сокальському районі області було витрачено 84,7 млн грн.

Зокрема, 17,9 млн грн передбачили з районного бюджету, 3 млн грн – з державного бюджету на експлуатаційне утримання доріг, – 8,5 млн грн – з обласного бюджету, 51 млн грн – від перевиконання митних платежів, 4,2 млн грн – від бюджетів місцевих рад.

Відтак, минулоріч відремонтували відрізник доріг  Червоноград – Перетоки, Сокаль – Червоноград – Забужжя, Сокаль – Стоянів, КПП «Варяж» – Бояничі, Жвирка – Завишень, Рава-Руська – Гайок, Шарпанці – Тартаків, Хоробрів – Опільсько, Сілець – Соснівка, Комарів – Переспа. 

Також минулоріч стартував ремонт доріг Скоморохи – Роятин та Сокаль – Стоянів та тривали роботи із ліквідації аварійної ямковсті на дорогах Червоноград – Рава-Руська, Белз – Ванів – Острів, Рава-Руська – Гайок, Червоноград – Перетоки.

Нагадаємо, з 1 січня 2018 року дороги місцевого значення передані у підпорядкування Львівської ОДА. У 2017 році на Львівщині відремонтували 600 км доріг, однак протяжність усіх доріг загального користування в області становить 8300 км.

Загалом майже 80% доріг Львівщини потребують ремонту.

Цьогоріч на Львівщині збираються відремонтувати 13 доріг. Перелік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.