Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Кужелюк

Прес-реліз,   Четвер, 22 березня 2018, 18:25

Юрій Кужелюк: Ми уникнули війни прапорів

Юрій Кужелюк

Сьогоднішнє рішення найдосвідченіший депутат Львівської міської ради вважає збалансованим.

Голова фракції "Громадянська позиція" у Львівській міській раді Юрій Кужелюк прокоментував рішення вивішувати червоно-чорний прапор у Львові в дні пам'ятних дат:

"Сьогоднішнім рішенням ми уникнули війни прапорів, що могла би бути, якби ми виконали б попередню ухвалу.
На наше рішення вплинуло бажання прийти врешті-решт до розуму, створити збалансовану ухвалу. Попередня ухвала – фактично війна прапорів, – коли на одному флагштоку вішати два прапори, слід вирішувати який вище, який нижче."

Нагадаємо, сьогодні затвердили  дні коли біля міської ради і районних адміністрацій у Львові вивішуватимуть червоно-чорний прапор національно-визвольної боротьби українського народу. Він висітиме у дні пам'ятних дат поряд з національним прапором. Також у відповідні дні вивішуванням прпорів вшановуватимуть Збройн сили України і "Пласт".

Зазначимо, авторами сьогоднішньої ухвали міської ради є голови усіх фракцій. Для виконання рішення міський голова доручив закупити додаткові флагштоки для районних адміністрацій. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.