Садовий визначив правила гри "Карпатам" на "Україні"

П'ятниця, 6 квітня 2018, 13:50

Львівський футбольний клуб гратиме свої матчі на стадіоні "Україна" за особливих умов.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив особливі умови використання стадіону "Україна" футбольним клубом "Карпати", – про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Так, ФК "Карпати" зобов’язується безкоштовно надавати за зверненням Львівської міської ради та/або її виконавчих органів об’єкти оренди стадіону "Україна" для потреб територіальної громади Львова. При цьому, надання об’єктів оренди стадіону "Україна" для потреб територіальної громади Львова здійснюється з врахуванням призначення відповідних нежитлових приміщень, майна та специфіки діяльності ФК "Карпати".

Щороку до 1 липня ФК "Карпати" надаватиме графік проведення футбольних матчів на поточний рік після затвердження розкладу ігор Федерацією футболу України. ФК "Карпати" зобов’язується на підставі та відповідно до укладених договорів, з врахуванням графіка матчів чемпіонату України з футболу та інших змагань надавати професіональним футбольним клубам, котрі є (будуть) зареєстрованими у Львові, Винниках, Рудно і Брюховичах та які приймають (прийматимуть) участь у всеукраїнських змаганнях з футболу, що проводяться під егідою або санкціоновані Федерацією футболу України, користування полем, нежитловими приміщеннями, що є об’єктом оренди, та інші послуги щодо забезпечення проведення спортивних заходів – офіційних календарних футбольних матчів основних команд.

Інші масові заходи, що проводяться Львівською міською радою, можуть проводитись на полі за погодженням з управлінням молоді та спорту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

Львівська міська рада має право також в односторонньому порядку розірвати договір оренди у разі втрати ТзОВ “КПФ “Карпати“ статусу професійного футбольного клубу та/або учасника чемпіонату України з футболу або припинення участі його команд у змаганнях з футболу, що проводяться під егідою Федерації футболу України.

Додамо, що торік у червні львівські "Карпати" вимушено розпочали новий сезон на стадіоні "Україна". До того вони кілька років грали домашні матчі на "Арені Львів".

Мітки: новини львова, стадіон україна, ФК Карпати