Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Поліція у Львові стала на бік шахраїв

kp.ua

Вівторок, 24 квітня 2018, 20:18

Поліція у Львові стала на бік шахраїв – ЗМІ

Поліція у Львові стала на бік шахраїв

Співробітники Національної поліції Львівської області забезпечують силову підтримку незаконного захоплення 60 га орних земель на території Чанижської сільської ради.

Про це повідомляють Українські новини з посиданням на "Комсомольська правда в Україні".

Згідно з матеріалами, які потрапили в розпорядження видання, 3 громадянина Туреччини за підтримки співробітників національної поліції 23 квітня 2018 року намагалися захопити сільськогосподарські землі, які належать ТОВ "Захід Агро Львів". Керував силовою операцією начальник Буського районного відділення поліції Олександр Марушкевич, підлеглий керівника Львівської обласної поліції Валерія Середи.

 

Схема рейдерського захоплення ідентична більшості подібних ситуацій. ТОВ "Агролан Захід", яка через "прокладку" належить 3 громадянам Туреччини - Караахметоглу Емре, Четинджевиз Ихсану та Четинджевиз Онуру, орендує 25 га землі поруч із землею ТОВ "Захід Агро Львів". За підтримки представників національної поліції без будь-яких законних підстав рейдери вирішили розширити розмір ділянки за рахунок землі сусідньої ТОВ "Захід Агро Львів".

 

Це не перший випадок, коли національна поліція у Львівській області, під керівництвом Валерія Середи, втручається у суперечки, підтримуючи одну з сторін. Два тижні тому ЗМІ повідомляли про звернення громадянина України до Прокуратури за фактом побиття співробітниками поліції при схожих обставинах.

Раніше, під час одного з рейдів Національної поліції у Львівській області у незаконному гральному закладі загинув молодий чоловік. Згідно з інформацією, цей гральний заклад продовжує функціонувати, але змінив власників.

Керівник Львівської обласної поліції Валерій Середа, відмовився коментувати що відбувається. За всіма трьома епізодами постраждалі звернулися до Прокуратури та Національного антикорупційного бюро України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.