Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Гранд Готель

city-adm.lviv.ua

Четвер, 3 травня 2018, 14:06

Козловського просять демонтувати металеву надбудову з Гранд Готелю

Гранд Готель

На даху "Гранд Готелю", що на проспекті Свободи, самовільно встановили металеву конструкцію.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Управління охорони історичного середовища міської ради звернулося з листом до керівництва "Гранд Готелю" щодо демонтажу самовільно встановленої металевої конструкції на даху будинку, що на проспекті Свободи, 13.

"Це вже не перша металева конструкція, яка з’являється на "Гранд Готелі". На наше звернення першу конструкцію власник демонтував. Теперішня, друга конструкція, встановлена самовільно. Ми скерували лист власнику з вимогою її демонтувати. Якщо власник не демонтує, будемо складати протокол і штрафувати", – наголосила начальник управління охорони історичного середовища міськради Лілія Онищенко.

Нагадаємо, у січні керівництво "Гранд Готелю" демонтувало з будівлі терасу, яку спорудили наприкінці 2017 року на новому корпусі готелю боку проїзду Крива Липа.

Також, що на головному фасаді на проспекті Свободи, 13 "Гранд Готель" незаконно встановив дашок, який також стоїть на тротуарі.

Управління охорони історичного середовища міської ради ще раніше звернулося з листом до керівництва "Гранд Готелю" щодо демонтажу самовільно встановленого дашка при вході до готелю. Однак він стоїть і дотепер.

Окрім цього, у лютому львівські активісти скаржилися, що припарковані біля "Гранд Готелю" автівки перекривають половину тротуару, а у листопаді минулого року у Львові активісти протестували проти облаштування цієї парковки для "Гранд Готелю".

Нагадаємо, новий 9-поверховий корпус "Гранд Готелю" у прозді Крива Липа звели навесні 2017 року. Експерти це будівництво назвали незаконним, оскільки об'єкт не має всіх дозвільних документів, а також частина його розташована на території пам'ятки архітектури – Музею етнографії та художнього промислу.

Сам "Гранд Готель" належить Григорію Козловському, який є приватним підприємцем, а також власником готельно-ресторанного комплексу "Святослав", пивного ресторану "Королівська пивоварня" у Львові. Також нещодавно стало відомо, що Григорій Козловський є співласником будівельної компанії Avalon, яка зведе у Львові першу 25-поверхівку.

Сьогодні Григорій Козловський є також депутатом Львівської міської ради. На виборах 2015 року пройшов у міськраду у складі Блоку Петра Порошенка.

Згідно з його декларацієї за 2017 рік, Козловський задекларував 16 778 868 грн загального доходу. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.