Степан Пакіж грітиметься два місяці у Львові

Четвер, 14 червня 2018, 10:22

Директору ЛМКП "Львівтеплоенерго" обрали запобіжний захід по справі службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки.

Про це повідомляє zaxid.net.

Галицький районний суд Львова вчора, 13 червня обрав Степану Пакіжу запобіжний захід ‒ особисте зобов'язання терміном на два місяці. Також суд відхилив клопотання народних депутатів про взяття Пакіжа на поруки.

Суд зважив на посадові обов'язки підозрюваного та його сімейний стан. Відтак, хоч йому й заборонили покидати межі Львівщини, натомість дозволили відбувати у термінові відрядження в межах України без погодження.

"Рішення суду опосередковане відносно, я не збираюсь нікуди виїжджати і спокійно паспорт можу здати. З того часу, як я почав займатись будівництвом сміттєпереробного заводу, почалися переслідування", ‒ прокоментував рішення Степан Пакіж.

"Рішення суду, яким задоволене наше клопотання, відповідає матеріалам, зібраним в рамках досудового розслідування і з цієї метою орган досудового розслідування звертався із клопотанням про особисте забов'язання, оскільки таке відповідає тяжкості і обставинам", ‒ пояснив прокурор Назар Мотрук.

Нагадаємо, 6 червня директору "Львівтеплоенерго" та в.о. директора "Залізничтеплоенерго", депутату Львівської обласної ради від "Самопомочі" оголосили  підозру у вчинені службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки. За інформацією прокуратури, Степан Пакіж, не маючи повноважень, уклав договір на суму понад 3 мільйони гривень із фірмою-постачальником природного газу, однак паливо не надійшло.

 Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Мітки: кримінальна справа, новини львова, степан пакіж