Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Микола Княжицький

Понеділок, 13 серпня 2018, 11:47

Княжицький помагатиме Олександрі Коваль керувати інститутом книги

Микола Княжицький

Народний депутат став головою Наглядової ради державної установи.

Про це повідомила прес-служба Мінстерства культури.

9 серпня в Міністерстві культури відбулося перше засідання Наглядової ради Українського інституту книги.

Шляхом голосування Головою обрали Миколу Княжицького, його заступницею – Ларису Денисенко.

Окрім цього, члени Наглядової ради ухвалили проект Положення про Наглядову раду державної установи "Український інститут книги".

Зазначимо, що 16 липня згідно з наказом Мінкультури №634 була сформована Наглядова рада Українського інституту книги, до якої увійшли голова комітету Верховної Ради України з питань культури та духовності Микола Княжицький, президент Української асоціації видавців та книгорозповсюджувачів Олександр Афонін, філософ і письменник Тарас Лютий, письменниця, адвокат, правозахисник і журналістка Лариса Денисенко, позафракційний депутат Верховної Ради Борислав Береза, письменник Андрій Курков, заступниця генерального директора з наукової роботи Національної бібліотеки України ім. Ярослава Мудрого Наталія Розколупа.

Микола Княжицький є народним депутатом зі Львова. У 2014 році він вдруге став нардепом, – пройшов по списку  політичної сили "Народний фронт". Княжицький є головою комітету Верховної Ради з питань культури і духовності.

Нагадаємо, що наприкінці липня директоркою державної установи "Український інститут книги" стала президент Форуму видавців Олександра Коваль.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.