Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

будівництво

Вівторок, 11 вересня 2018, 14:53

Забудови Львівщини нанесли на інтерактивну карту

будівництво

У області створили карту будівельних робіт.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявила заступник директора департаменту економічної політики Львівської ОДА Валентина Москаленко, у області розробили інтерактивну карту будівельних робіт, яка містить відомості про підрядника і замовника, вартість будівництва, стан виконання, проведення тендеру.

"Об’єкти будівництва представлені в 12-ти галузях, серед яких освіта, охорона здоров’я, дороги, благоустрій, спорт та інші. Найголовніше, що дає ця карта – додаткову інформацію щодо замовників і підрядників будівництва. Також можна прослідкувати зв’язки замовника чи підрядника з іншими підприємствами, фірмами, установами, людьми", – наголосила  Валентина Москаленко.

За її словами, наразі на карту нанесені 80% будівельних об’єктів області: це більше 5 тисяч об’єктів реконструкції, будівництва, капітального ремонту, які були реалізовані на Львівщині.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.