Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Петро Димінський

Середа, 12 вересня 2018, 14:27

Охоронець Димінського викликає вогонь на себе

Петро Димінський

Андрій Борщ, який причетний до ДТП за участі авта Петра Димінського, відновив розслідування проти себе.

Печерський районний суд міста Києва задовольнив скаргу охоронця Петра Димінського Андрія Борща і скасував постанову про закриття кримінального провадження за підозрою його у вчиненні смертельного ДТП.

Про це стало виданню "Наші гроші.Львів" відомо з ухвали суду від 29 серпня, яку опублікували в Єдиному державному реєстрі судових рішень 5 вересня.

Тепер суд повторно прийняв рішення на користь заявника, оскільки, незважаючи на неодноразові вимоги, матеріали кримінального провадження для їх дослідження в судовому засіданні так і не були представлені. А тому не можна було спростувати доводи Андрія Борща про неповноту та однобічність досудового розслідування. Також в ухвалі суду вказано, що прокурори та слідчі систематично не з'являлися на судові засідання.

Нагадаємо, у серпні 2017 року авто Петра Димінського потрапило у ДТП внаслідок якого загинула жителька с. Ямельня Яворівського району. Після ДТП Димінський поїхав на лікування у Швейцарію, відповідальність на себе взяв його охоронець Андрій Борщ. Адвокат Димінського заявив про політичний тиск на його підзахисного та спроби забрати у нього телеканал ZIK.

Для відшукання зразків ДНК Димінського правоохоронці обшукали спортивні бази ФК "Карпати", офіси Димінського і телеканалу ZIK. 

У грудні Петрові Димінському повідомили про підозру у вчиненні цього ДТП, а 1 березня цього року йому призначили домашній арешт. Наприкінці березня суд відхилив апеляцію олігарха про скасування домашнього арешту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.