Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 20 вересня 2018, 11:35

Виготовлення промороликів та реклама міста обійшлися Львову у понад 500 тисяч

Львівська міськрада

Львівські депутати прийняли зміни до бюджету міста на 2018 рік.

Сьгоодні на сесії Львівської міської ради депутати внесли зміни добюджет Львова-2018. "За" проголосували 48 депутатів.

Зокрема, йдеться про перерозподіл 250 млн грн доходів бюджету, із яких пропонується передбачити 651 тис грн на зарплату працівникам Стрийського парку та парку "Знесіння".

Ще 123,3 тис грн підуть на покращення роботи ЦНАПів міста, а 95 тис грн – для оплати відряджень працівників культури Львівської міськради.

Крім цього, 6 районних адміністрацій Львова отримають по 1 млн грн для підготовки до осіннього та зимового сезону, а 15 млн грн передбачено для компенсації за пільгове перевезення пасажирів у громадському транспорті міста.

Департамент "Адміністрація міського голови" отримає 677,1 тис грн для оплати витрат на відрядження, оплату виготовлених промороликів, рекламної продукції, а управління безпеки міста 1,9 млн грн – для виконання заходів щодо забезпечення належного паркування у місті.  

Нагадаємо, нещодавно виконавчий комітет міськради прийняв зміни до міського бюджету Львова на 2018 рік, якими передбачено виділити 15 млн грн на компенсацію за пільгове перевезення в громадському транспорті міста.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.