АМКУ зацікавився діяльністю візового центру на Львівщині

Четвер, 11 жовтня 2012, 18:33

Антимонопольний комітет України через скарги громадян перевіряє діяльність ПП «Візовий Сервіс Центр», яке займається видачею віз до Польщі.

Про це сьогодні, 11 жовтня, на прес-конференції повідомив голова Львівського обласного територіального відділення АМКУ Андрій Басараба.

ПП «Візовий Сервіс Центр», за словами Басараби, є єдиним суб’єктом господарювання, яке надає послуги з отримання віз до Польщі у межах Львівської області.

Він розповів, що до представників АМКУ на Львівщині звернувся львів’янин з проханням розглянути підстави діяльності цього підприємства, зокрема, чому люди повинні платити зайві кошти і не можуть отримати візу безпосередньо в консульстві.

За словами Басараби, навколо отримання віз створюється штучний ажіотаж і людей примусово заганяють у такі візові центри.

«Враховуючи, що цей ринок має ознаки всеукраїнського, ми передали цю справу до Антимонопольного комітету України. І, я думаю, скоро буде отриманий вердикт», – зазначив Басараба.

Він додав, що представники АМКУ зверталися до МЗС України з проханням прокоментувати ситуацію і найближчим часом має відбутись круглий стіл з цього питання.

Нагадаємо, наприкінці липня користувач Facebook на своїй сторінці поскаржився на незадовільну роботу польських консульств, яка змушує людей вдаватись до послуг візових центрів . 

Мітки: антимонопольний комітет, візовий центр, польські візи