Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська обларада

Вівторок, 4 грудня 2018, 11:23

11 грудня на сесії облради депутати прийматимуть бюджет Львівщини на 2019 рік

Львівська обларада

Крім того, розглядатиметься питання щодо проголошення 2019 року Роком Степана Бандери.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Позачергова сесія Львівської обласної ради відбудеться у вівторок, 11 грудня. Таке рішення підтримала президія обласної ради вчора, 3 грудня.

За словами голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина, приводом до скликання позачергової сесії є прийняття обласного бюджету на 2019 рік.

У проекті обласного бюджету на 2019 рік видатки для департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА передбачаються в сумі 30 205 грн, у тому числі за загальним фондом – 13 746 грн, спеціальним – 16 458 грн.

У рамках комплексної програми "Безпечна Львівщина" передбачається здійснити заходи з покращення технічного оснащення державних пожежно-рятувальних підрозділів ГУ ДСНС України у Львівській області – 2 200 грн, створення Львівського регіонального резерву матеріально-технічних ресурсів 2000 грн, забезпечення готовності систем оповіщення і зв'язку цивільного захисту, забезпечення підрозділів територіальної оборони засобами зв’язку, сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань, дислокованих на території Львівської області, підтримки правоохоронних органів – 20 500 грн.

Кошти в сумі 22 700 грн планується спрямувати за рахунок вільного залишку коштів обласного бюджету на початок 2019 року.

На фінансування заходів з рятування на водах передбачається 5 505 грн, з них за загальним фондом – 5 500 грн, спеціальним (за рахунок надходжень благодійних внесків, грантів, дарунків) – 5 тис грн.

Порівняно з очікуваними видатками загального фонду 2018 року (за оперативними даними) на цю мету в 2019 році планується на 924 тис грн або 20,2% більше.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.