Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

П'ятниця, 21 грудня 2018, 16:54

У Личаківському районі збудують нову багатоповерхівку

будівництво у Львові

Львівська міськрада дозволила львів'янці Галині Козловій звести багатоповерхівку з підземною автостоянкою на вул. Харківській, 27.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво Галиною Козловою багатоквартирного житлового будинку з підземною автостоянкою на вул. Харківській, 27 зі знесенням існуючої будівлі. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Будинок з підземною автостоянкою львів'янка Галина Козлова зведе на земельній ділянці, площею 0,0453 га, відомості про яку відсутній кадастровій карті України і яка призначена для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-2 – зона малоповерхової квартирної житлової забудови відповідно до зонінгу Личаківського району.

Висота житлового будинку не повинна перевищувати 12,8 метрів до карнизу будинку №29 на вул. Харківській і до гребеня даху – 17,3 метрів від поверхні землі. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 28%. За попередніми підрахунками, будинок матиме не менше 4 поверхи.

Нагадаємо, Львівська міськрада також дозволила збудувати Глібу Ложкіну будинок з підземним паркінгом на вул. Ф. Ржегоржа, 11-А, а військовій прокуратурі – 8-поверховий будинок з підземним парківгом на вул. Батуринській, 2.

Крім цього, ТзОВ "Центр розвитку нерухомості", яке належить львівському бізнесменові Віталію Антонову, збудує готель на площі Міцкевича.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.