Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

П'ятниця, 21 грудня 2018, 18:15

21 грудня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 21 грудня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що цього дня вшановують пам'ять Анфіси Римської. На Анфісу всім дівчатам належало займатися рукоділлям: прясти, ткати, шити, вишивати. Бажано це було робити на самоті.

Сьогодні також відзначають Міжнародний день кросворду. Першим його творцем був журналіст Артур Уїнн з Ліверпуля. Він винайшов новий підхід у роботі зі словом: уклав літери в клітини, клітини розмістив у смужки і назвав це cross-word puzzle.

Крім цього, українці цікавилися тим, що відомий український бізнесмен Ігор Коломойський взяв участь у авторській програмі "В гостях у Дмитрія Гордона". Він заперечив факт наближеності нардепа Володимира Парасюка до його кола впливу та вважає, що ВО "Свобода" повністю себе дискредитувала як політична партія.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- сьогодні більше 300 активістів ГО та мешканці Львова організували пікет у Львові, протестуючи проти бездіяльності чиновників та влади;

- Львівська міськрада дозволила будівництво готелю на площі Міцкевича ТзОВ "Центр розвитку нерухомості", яке належить львівському бізнесменові Віталію Антонову;

- під час реконструкції вул. Бандери з дороги заберуть бруківку, а замість неї використають римський камінь;

- на Сокальщині планують створити два ландшафтних заказники.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.