У Львові придбають нову техніку для прибирання міста

Середа, 16 січня 2019, 10:27

Львівська міськрада планує купити 10 одиниць техніки для прибирання міста.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Цьогоріч департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради планує придбати 5 МАЗів, 2 великих і малих порохотяги і 1 тракторець.

За словами директорки департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради Ірини Маруняк, цьогоріч планується закупівля 2 великих порохотягів ємністю 7 м³, 3 великих і 2 малих МАЗів для прибирання внутріквартальних і магістральних доріг, 2 малих порохотягів ємністю 1,8 м³ для прибирання хідників і невеликих площ, щоб полегшити роботу двірників та1 тракторець.

Маруняк додала, що усю техніку закуповуватимуть в лізинг.

Станом на зараз загальна кількість техніки, яка задіяна для прибирання міста в зимовий період, становить 135 одиниць. 

Нагадаємо, у вересні минулого року депутати міськради підтримали ухвалу про надання ЛКП "Шляхово-ремонтне підприємство Шевченківського району" та ЛКП "Муніципальна варта" дозволів на придбання 25 одиниць техніки на умовах фінансового лізингу. 

Додамо, у червні 2018 року у Львові представили дорожню карту для підтримання електронної петиції відмови від використання піскосуміші. Згідно із нею, міськрада визначила першим етапом відмови від використання піскосуміші закупівлю нової снігоприбиральної техніки.

Мітки: ірина маруняк, Львівська міська рада, новини львова, прибирання міста, снігоприбиральна техніка, техніка