Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

П'ятниця, 25 січня 2019, 14:10

На проспекті Чорновола зведуть центр розвитку дітей

будівництво у Львові

Львівська міськрада дозволила збудувати ТзОВ "Девелопмент інвест груп"дозвіллєвий центр розвитку дітей на проспекті В. Чорновола, 16-А.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво ТзОВ "Девелопмент інвест груп"
дозвіллєвого центру розвитку дітей на проспекті В. Чорновола, 16-А. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Центру розвитку дітей зведуть на земельній ділянці, площею 0,3800 га, яка є приватною власністю і яка призначена для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-3-1 – зона дитячих дошкільних установ та загальноосвітніх шкіл, відповідно до детального плану території, обмеженої просп. В. Чорновола, вул. В. Липинського, вул. Замарстинівською, вул. Хімічною.

Висота центру не повинна перевищувати 15 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 25,37%. Центр розвитку дітей знаходитиметься у середині новозбудованого житлового кварталу з відступом від багатоповерхівки зі східної сторони – 15 метрів, із західної сторони – 14,7 метрів.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Девелопмент інвест груп" зареєстрована з 2008 року у Львові та займається організацією будівництва будівель. 

Бенефіціарним власником фірми є Роман Давимука (Львів), власник ТзОВ "Галілео Ессет Менеджмент", яка має 90% прав на ТзОВ "Девелопмент інвест груп". У перелік засновників цієї фірми також входить АТ "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Камет" (офшори, Швейцарія).

Розмір статутного капіталу підприємства становить 52 000 грн, а за останній рік у ТзОВ "Девелопмент інвест груп" змінилися три бенефіціарні власники.

Нагадаємо, раніше Львівська міськрада дозволила звести на вул. Дж. Вашингтона 4 багатоповерхівок, підземний паркінг і облаштувати нову смугу руху для громадського транспорту.

На місці лаботарорного корпусу та складу металів, що на вул. Зеленій, 115б, збудують офісний центр з паркінгом, а на вул. Зеленій 151 – житлово-офісний комплекс висотою у 42 метри.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.