Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Качмарик

Прес-реліз,   Вівторок, 29 січня 2019, 13:15

Ярослав Качмарик: Агонія нинішньої влади

Ярослав Качмарик

В терміналі Міжнародного аеропорту «Львів» імені Короля Данила Галицького минулої суботи керівник ЛОДА Олег Синютка звітувався нібито перед громадськістю області – по-пафосному анонсували цей захід у ЗМІ.

У підсумку в залі були представники управлінь та відділів обладміністрації, голови та заступники РДА, підконтрольні владі голови міст та селищ області, громадські активісти (теж підконтрольні) та здебільшого «свої» журналісти.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат Львівської облради від ВО «Батьківщина» Ярослав Качмарик, інформує прес-служба обласного партосередку.

За словами політика, звіт вийшов своїм для своїх, і реального діалогу між громадськістю та владою так і не відбулося.

«Складається враження, що нинішня влада як в області, так і в Києві просто займається окозамилюванням. А з високої трибуни говорити про успіхи – це одне, а послухати дійсні проблеми мешканців Львівщини  – інше. В суботу в аеропорту до мешканців ніхто так і не дослухався», – зазначив Ярослав Качмарик.

«Символічно й те, що серед депутатів Львівської обласної ради немає жодного члена партії БПП – це і є безперспективне майбутнє президентської партії та влади…» – підсумував Ярослав Качмарик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.