Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Катерина Кіт-Садова

Фб Катерини Кіт-Садової

Четвер, 31 січня 2019, 14:43

Світла постать Садового явилась Катерині Кіт у довгому плащі

Катерина Кіт-Садова

Катерина Кіт-Садова завжди тримається за руку з Богом і тому вірить у президенство Андрія Садового.

Про це дружина міського голови Львова Андрія Садового Катерина Кіт-Садова розповіла у програмі "Новий погляд" телерадіокомпанії "РАІ" (Івано-Франківськ).

Так, поміж іншого, Катерина Кіт-Садова розповіла франківським журналістам про першу зустріч з Андрієм Садовим.

"Ми познайомилися, коли я була студенткою, а Андрій вже був людиною, яка мала своє бюро, свій офіс, секретаря. Він вже мав певну справу, це вже початок, коли вони організовували з своїми друзями ТРК "Люкс". Пригадую, що це була осінь. Тепла, гарна субота. Ми пішли святкувати День міста. Колись День Львова святкували восени, у вересні. І я побачила високого такого чоловіка в довгому плащі, і воно якось так, знаєте, на темному тлі, коли така біла постать, світла. І воно мені так відразу впало в очі та запало в душу. А потім ми якось чи випадково, чи ми сиділи поруч, це був літературний вечір, ми слухали вірші сучасних письменників і ми так  між собою ще говорили, і він знімає перстень з руки і дає мені. Я була здивована... Він старший за мене, серйозніший, але якось часом буває такою сентиментальною людиною. Ми торкнулися один одного, душа до душі" – зазначила Катерина Кіт-Садова.

Також Катерина Кіт-Садова зазначила про те, що міський голова Львова Андрій Садовий відразу був налаштований на багатодітну сім'ю.

"Андріїв тато був з багатодітної родини і мій Андрій був готовий та відкритий мати багато дітей. На другій зустрічі він питався в мене: "Катерино, ти б не хотіла мати багато дітей?" Це згодом, через шість років, ми одружимося. В нього оця цінність дітей, в нього є така життєва глибока мудрість, в Андрія" – пояснила Катерина Кіт-Садова. 

Також дружина Садового розповіла, що у їхній сім'ї головним є саме чоловік.

"Та певно, що чоловік. Мені дуже вигідно, що в мене відповідальний чоловік. Серйозний, той на кого я можу опертися" – повідомила Кіт-Садова. 

А ще Катерина Кіт-Садова розповіла про свою реакцію, коли дізналася, що Андрій Садовий буде брати участь у виборах Президента України.

"Я десь вже влітку почала відчувати, що наш корабель починає штормити. Що відбуваються якісь глибокі процеси, які я ще не можу осмислити. І вже чим ближче, кінець серпня-початок вересня, було до моменту, коли він це проговорив, коли він це сказав мені, я почала хвилюватися, що це, здається те, що я думаю. Воно себе виправдало. Це страх спочатку. Але я завжди тримаюсь за руку з Богом і воно мене тримає насправді. І я впевнена, що він (Садовий) буде прекрасною людиною. Він саме той, хто може зробити добрі зміни в країні" – додала Кіт-Садова. 

Нагадаємо, 7 січня Центральна виборча комісія офіційно зареєструвала Андрія Садового як кандидата у Президенти України. Ще у жовтні 2018 року Садовий заявив, що братиме участь у президентських виборах-2019. "Самопоміч" офіційно висунула його своїм кандидатом на президентських виборах 3 січня.

Раніше Садовий розповідав, що сподівається пройти у другий тур президентських виборів та зустрітися там з лідером Громадянської позиції Анатолієм Гриценком.

Наразі Андрій Садовий взяв відпустку для проведення передвиборчої кампанії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.