Третя каденція Садового надсилає усім львів'янам промені довголіття

Четвер, 31 січня 2019, 16:54

За статистикою Андрія Садового львів'яни живуть довше ніж інші українці.

Про це повідомляє політична партія "Об'єднання "Самопоміч".

Сьогодні, 31 січня, на зустрічі із медиками Малина на Житомирщині кандидат у Президенти Андрій Садовий заявив, що у Львові тривалість життя є вищою, ніж в середньому в Україні. На думку Садового, це пов'язано з постійними акціями профілактики, які проводять медики міста: вимірювання тиску, рівня цукру в крові, медичні містечка тощо.

Крім того дійсний голова Львова пообіцяв медикам, що вони отримуватимуть зарплату, яка дорівнюватиме 250% від середньої в країні.

"Це наша принципова позиція – щоби люди в медицині мали високу зарплату. У своїй програмі я також вказав, що зарплата лікарів має бути не менша, ніж тисяча доларів. Бо особисто для мене здоров'я людини є основою основ" – заявив Садовий.

Нагадаємо, 7 січня Центральна виборча комісія офіційно зареєструвала Андрія Садового як кандидата у Президенти України. Ще у жовтні 2018 року Садовий заявив, що братиме участь у президентських виборах-2019. "Самопоміч" офіційно висунула його своїм кандидатом на президентських виборах 3 січня.

Раніше Садовий розповідав, що сподівається пройти у другий тур президентських виборів та зустрітися там з лідером Громадянської позиції Анатолієм Гриценком.

Наразі Андрій Садовий взяв відпустку для проведення передвиборчої кампанії.

Мітки: Андрій Садовий, новини львова, президентські вибори 2019, Самопоміч