Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

Четвер, 21 лютого 2019, 17:00

Фірма з Дніпра перевірятиме роботу Центру розвитку туризму у Львові

Львів

"Центр розвитку туризму Львова" замовив послуги "Таємного клієнта" за 75 тис грн у підприємства із Дніпра.

Львівське комунальне некомерційне підприємство "Центр розвитку туризму м. Львова" провело тендер у системі ProZorro на послуги "Таємного клієнта" в Центрі туристичної інформації Львова, які переможець тендеру має постачати до 31 січня 2020 року.

Аукціон стартував 19 лютого, участь у ньому взяла лише одна компанія – ПП "Розвиток. Індустрія. Планування", яка погодилася надати "Центру розвитку туризму м. Львова" послуги "Таємного клієнта" за 75 840 грн. Додамо, очікувана вартість закупівлі становила 76 500 грн.

Мова іде про моніторинг якості обслуговування через отримання консультації в Центрах туристичної інформації Львова та розробляння інструменту здійснення моніторингу якості обслуговування (анкет, сценаріїв поведінки таємних покупців, тощо) з можливістю перегляду перевірки на інтернет-порталі (аудіозапис розмови, фото/скан копії документів, які були отримані від консультанта ЦТІ, відео-підтвердження, у разі закриття відділення всупереч режиму роботи, фото будь-яких недоліків, якщо такі були виявлені під час візиту в ЦТІ).

Перевірки проходитимуть у Центрах туристичної інформації Львова (пл. Ринок, 1; аеропорт; залізничний вокзал) з лютого цього року до січня 2020 року.

За даними порталу YouControl, ПП "Розвиток. Індустрія. Планування" зареєстроване у 1998 році у Дніпрі (знаходиться у житловому будинку), займається дослідженням кон'юнктури ринку та виявлення громадської думки. Власником фірми є Володимир Головацький з Дніпра.

Розмір статутного капіталу підприємства становить 300 грн.

Нагадаємо, раніше Центр розвитку туризму замовив за 114 тисяч гривень дослідження туристів Львова.

Нагадаємо, у 2018 році Львів відвідали більше 2 мільйонів туристів. А наприкінці вересня 2018 року у Центрі туристичної інформації презентували Lviv City Card, яка включає безкоштовний проїзд в електротранспорті, вхід у близко 20 музеїв та галерей, оглядові екскурсії містом, підйом на вежу Ратуші, картку мобільного оператора і знижки у закладах-партнерах громадського харчування.

Крім цього, минулоріч дві громадські організації Львова отримали від міськради кошти для створення нових туристичних локацій у місті. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.