Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дмитро Романюк

Фб Дмитра Романюка

П'ятниця, 22 лютого 2019, 16:31

Порошенко на посаді президента не виконав жодної своєї обіцянки – Дмитро Романюк

Дмитро Романюк

Громадський активіст Дмитро Романюк назвав нове президентство Петра Порошенка консервацією безглуздя.

Про це повідомляє видання westnews.info.

Дмитро Романюк вважає, що Петро Порошенко на посаді Президента України не виконав жодної своєї обіцянки.

"Він 20 років у владі і бізнесі, а Тимошенко – олігарх. Він не виконав жодної обіцянки, а Тимошенко – брехуха. Він за рік у 82 рази збільшив свої доходи, а Тимошенко – злодійка. Він у 800 раз збільшив експорт російського вугілля через Білорусь, а Тимошенко – рука Кремля. Він організовує піраміду для підкупу виборців, а обшуки проводять у Тимошенко. Він влада, а Тимошенко – опозиція" – пише він.

Також громадський активіст не вбачає жодної катастрофи в випадку перемоги на президенських виборах в Україні Володимира Зеленського.

"Якщо обирати з трійки: Тимошенко, Порошенко, Зеленський, то я скоріш за все, оберу Тимошенко. Але, якщо президентом стане ЗЕ, то нічого катастрофічного не станеться. Ми просто можемо втратити ще півроку. Якщо ж президентом стане Порошенко, то це – консервація безглуздя, яке сьогодні на кожному кроці, ще на п'ять років" – наголосив Романюк.

Романюк також вважає, що Володимир Зеленський може достатньо швидко втратити свою електоральну підтримку в нинішній ситуації в Україні, а його партія "Слуга народу" на майбутніх парламентських виборах навіть не потрапить до Верховної Ради України.

"Феномен ЗЕ простий, частина суспільства, яка хоче змін, але не хоче думати, голосуючи за ЗЕ, обирає Голобородька. Ми не знаємо, як себе буде вести президент ЗЕ, чи зможе позбавитися залежності від "патрона", чи вистачить сміливості оголосити війну кланам, чи не злякається за своє життя. Але ми знаємо точно, що над президентом ЗЕ завжди буде тяготіти Голобородько. Тому ЗЕ стане перед вибором або дійсно виконувати програму Голобородька, або його рейтинг також швидко обнулять. Його ж електорат не буде розбиратись, що можливо, а що ні, що законно, а що ні, що повноваження президента, а що ні. Їм давай все і зразу. І тоді на парламентських виборах партія "Слуга народу" не те, що не зможе отримати більшість, вона просто не подолає прохідним бар'єр. І тут з'явиться Юля, вся в білому зі своїм новим курсом, новою конституцію, новою парламентською республікою зі словами, щось на кшталт: "а я ж говорила, я ж ішла в президенти з метою створити парламентську республіку". І буде права" – зазначив він.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.