Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Москаленко

Фб Андрія Москаленка

Понеділок, 4 березня 2019, 15:52

Москаленко робитиме Львів дружнім до дітей та молоді

Андрій Москаленко

Андрій Садовий створив робочу групу для виконання проектів стратегії "Львів, дружній до дітей та молоді".

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №78 від 2 березня 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу для виконання проектів Стратегії “Львів, дружній до дітей та молоді“.

"Утворити робочу групу для реалізації та моніторингу виконання проектів Стратегії "Львів, дружній до дітей та молоді" – йдеться у документі.

Керівником робочої групи став заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко. До складу групи також увійшли директор департаменту гуманітарної політики Галина Слічна та директор комунальної установи Інституту міста Олександр Кобзарев.

Робоча група має Здійснювати реалізацію та моніторинг виконання проектів Стратегії "Львів, дружній до дітей та молоді", а також формувати бюджетні запити на фінансування цих проектів на період 2019-2020 років.

Нагадаємо, раніше Андрій Садовий створив робочі групи для визначення норм з вивезення сміття у Львові, для участі комунальних підприємств у проекті "Міський громадський транспорт України", для розробки програми перспективного розвитку промислових зон Львова, для недопущення політичної агітації у комунальних та освітніх закладах Львова та для напрацювання проекту Плану сталої міської мобільності Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.