Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

парк "Залізна вода"

Середа, 15 травня 2019, 18:06

Парк "Залізна вода" за 26 мільйонів відновить фірма танцівниці шоу-балету ID

парк "Залізна вода"

Львівська міськрада замовила ремонт парку "Залізна вода" за 26 млн грн у львівської фірми "Укрбудсервіс".

Департамент містобудування Львівської міської ради оголосив тендер у системі ProZorro на капітальний ремонт парку-пам'ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення "Залізна вода", який переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2021 року.

Аукціон стартував 11 квітня, участь у ньому взяли: ТОВ "Інвестиційна компанія "Укрбудсервіс", ПП "Мостобудівельне управління №1", ТзОВ "Торгово-промислова компанія "Будспорт", колективне підприємство "Центр комплекс" Львівської обласної асоціації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів "Союз організацій інвалідів України", ТОВ "Роксіс Груп". Переможцем обрали ТОВ "Інвестиційна компанія "Укрбудсервіс, що запропонуло найменшу ціну у 26 632 499 грн. Додамо, очікувана вартість послуг становила 33 500 000 грн.

Як вказано у закупівлі, йдеться про ремонт об'єктів, що знаходяяться на території парку, очищення його від чагарників, наведення благоустрою, тощо.

За даними порталу YouControl, ТОВ "Інвестиційна компанія "Укрбудсервіс" зареєстрована у Львові з 2016 року, займається монтажем водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування. Власницею фірми є львів’янка Марта Петричко, яка у 2018 році працювала танцівницею шоу-балету ID, який співпрацював зі співачкою Іриною Федишин. Директором підприєства є її мати, Наталія Петричко. Розмір статутного капіталу фірми становить 1 000 грн.

У 2018 році фірма "Укрбудсервіс" виграла тендер на реконструкцію Личаківського парку у Львові.

Нагадаємо, у 2016 році серед восьми парків Львова у найзанедбанішому стані був парк "Залізна вода", що розташований на Новому Львові. 

Раніше у своєму матеріалі Варіанти дослідили цей парк, адже саме з нього витікає Полтва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.