Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вугільна шахта

Понеділок, 3 червня 2019, 17:15

Телеканал "Прямий" купив квартиру родині загиблого шахтаря

вугільна шахта

Після суперечки з Володимиром Зеленським телеканал "Прямий" повідомив, що купив квартиру родині шахтаря, який загинув у шахті "Лісова".

Про це повідомили на сайті телеканалу "Приямий".

"Сьогодні, 3 червня, телеканал "Прямий", який пов'язують з колишнім президентом Петром Порошенком,  придбав квартиру родині загиблого шахтаря Михайла Павлика. Дружина та троє дітей житимуть у власній квартирі, в будинку, де вони раніше винаймали помешкання" – йдеться у повідомленні.

Трикімнатна квартира площею 72 кв. м знаходиться в місті Червоноград на вулиці Сокальська, 28.

Як написали на сайті телеканалу, станом на 3 червня інформації про те, що родина шахтаря отримала житло від Володимира Зеленського немає. Також жодних звернень на адресу "Прямого" щодо придбання житла від глави держави не надходило.

Нагадаємо, 29 травня на Сокальщині у шахті "Лісова" стався обвал породи, внаслідок якого загинули два гірники – Михайло Турко та Михайло Павлик.

Тоді ж президент України Володимир Зеленський відвідав шахту "Лісова" та пообіцяв забезпечити квартирами родини загиблих шахтарів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.