Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Павло Петренко

Четвер, 13 червня 2019, 17:34

Петренко урочисто вручив конфіскат львівським дітям та військовим

Павло Петренко

Міністр юстиції Павло Петренко вручив конфісковані речі вихованцям дитячого будинку сімейного Долгової.

Сьогодні, 13 червня, міністр юстиції Павло Петренко урочисто вручив конфісковані речі та техніку керівництву академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного та вихованцям дитячого будинку сімейного типу Долгової.

Про це повідомив кореспондент Варіантів.

Дітям передали нові комплекти спортивного одягу, які перед цим вилучили на кордоні як контрабанду. Викладачам академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного міністр юстиції передав ключі від трьох автомобілів на потреби бійців зони ООС.

За словами міністра юстиції Павла Петренка традицію передавання конфіскованих речей в благодійних цілях розпочали ще в 2014 році.

"Насправді, це вже добра традиція останніх 5 років. Ті конфісковані товари, які потрапляють до міністерства юстиції, ми передаємо на благодійні цілі" – заявив він.

Також під час свого робочого візиту у Львові міністр юстиції України Павло Петренко повідомив про те, що за п'ять місяців цього року у Львівській області у рамках проекту "Шлюб за добу" одружилося 588 молодих пар (і 3845 пар за три роки існування проєкту).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.