Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львіська міська рада

Фб Андрія Садового

П'ятниця, 14 червня 2019, 16:43

Дружини Садового поставлять на лічильник усіх котиків Львова

Львіська міська рада

Львівська міськрада планує до кінця червня вперше провести підрахунок вуличних котів у місті.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 26 до 30 червня Львівська міська рада планує провести підрахунок безпритульних котів за алгоритмом, розробленим у співпраці з опікунами котів, на базі платформи Animal-ID.info.

Наразі усі деталі щодо підрахунку в міськраді не розкривають, лише наголосили, що такий підрахунок вони проводитимуть вперше.

Зазначимо, у лютому Львівська міськрада скасувала закупівлю із відлову безпритульних тварин за 2,6 млн грн через брак учасників. У закупівлі йшлося про проведення вакцинації від сказу 450 котам.

Нагадаємо, 20 березня, у Львові ЛКП "Лев" створило унікальний для Західної України банк крові для тварин, а на початку листопада минулого року у Львові презентували стратегію розвитку інфраструктури для вигулу собак, у рамках якої створять нові майданчики для тварин та реконструюватимуть нові. А у грудні того ж року ЛКП "Лев" отримав крематорій для тварин.

Зазначимо, у Львові з 1 вересня 2016 року розпочалась обов’язкова реєстрація домашніх собак, а також котів – за бажанням власників. Наразі цим займаються 17 ветеринарних закладів міста.

Того ж року депутати Львівської міської ради затвердили правила утримання і поводження з тваринами та передбачили кримінальну відповідальність за безвідповідальне та жорстоке ставлення. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.