Львів'яни вимагають облаштувати на Сихові наземні переходи

Середа, 19 червня 2019, 15:00

У Львові зареєстрували електронну петицію, у якій просять на відрізку від Шувару до Санти-Барбари замінити світлофори на наземні пішохідні переходи.    

18 червня, на порталі е-петицій Ігор Труш зареєстрував петицію щодо спорудження надземних переходів на проспекті Червоної Калини.

Зокрема, в тексті петиції йдеться, що ця вимога пов'язана із тим, що на ділянці дороги віж ринку "Шувар" до Санти-Барбари занадто багато пішохідних переходів, які ускладнюють рух водія.

 

"Відрізок на пр.Червоної калини від Шувару до Санта-Барбари містить багато переходів із світлофорами які дуже не зручні як водіям так і пішоходам. Прохання підтримати петицію за спорудження надземних переходів на даному відрізку дороги які дозволять вільно рухатись водіям та комфортно пересуватись пішоходам" – йдеться у петиції.

Наразі петиція набрала 14 голосів із 500 потрібних.

Нагадаємо, електронні петиції у Львові були введені з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Мітки: електронна петиція, новини львова, пішохідні переходи, Сихів, сихівський район