Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Святослав Вакарчук

Четвер, 20 червня 2019, 14:40

Кетчуп став одним з покровителів голосистого проєкту Вакарчука

Святослав Вакарчук

Партія Голос представила ще трьох донорів, які зробили внески на її фінансування.

Про це повідомила прес-служба партії "Голос".

Сьогодні партія Святослава Вакарчука "Голос" оприлюднила інформацію про ще трьох донорів, які профінансували партію, після Сергія Фурса, Тараса Лукачука й Петра Чернишова.

Зокрема, у перелік увійшли: фінансовий директор компанії "Чумак" Андрій Левчук; співзасновник та генеральний директор маркетплейсу Kasta.ua Андрій Логвін; засновник та генеральний директор ІТ-компанії MacPaw Олександр Косован.

У партії наголосили, що всі внески вони роблять як фізичні особи, а не від імені своїх компаній.

Нагадаємо, у травні Святослав Вакарчук заявив про створення політичної партії Голос й що у список партії не потрапить жоден народний депутат останнього скликання, а також він планує балотуватися у Верховну Раду на парламентських виборах. За кілька годин у його політичну партію зареєструвалося більше 2 000 учасників, а 50 волонтерів він включив до партійного списку Голосу на парламентські вибори.

Також лідер Голосу заявив, що його партія не фінансується за кошт олігархів й не буде об'єднуватися з іншими політичними партіями, а одним із завдань його партії у разі перемоги буде скасування мажоритарної системи.

А нещодавно під час концерту у Львові Святослав Вакарчук представив кандидатів своєї партії на мажоритарні округи Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.