Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Геннадій Васьків

Понеділок, 24 червня 2019, 17:04

Садовий нарешті винюхуватиме гуашний тероризм Спринського

Геннадій Васьків

Андрій Садовий створив комісію, яка рослідуватиме обставини мистецького нападу Спринського на Васьківа.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №312 від 21 червня 2019 року.

Андрій Садовий створив комісію для розслідування нещасного випадку, який трапився із заступником міського голови з фінансово-економічних питань Геннадієм Васьківим.

"Утворити комісію з метою розслідування обставин нещасного випадку, який трапився 24 травня 2019 року із заступником міського голови з фінансово-економічних питань Г. Васьківим під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради" – йдеться у розпорядженні.

Очолила комісію керуючий справами виконкому Марта Литвинюк, а заступником голови комісії призначили директора юридичного департаменту Гелену Пайонкевич.

До складу комісії також увійшла в.о. начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності апарату виконкому Стефанія Сиротинська.

24 травня під час виконкому активісти облили зеленою фарбою заступника Андрія Садового Геннадія Васьківа. Тоді ж у міськраді повідомили, що через зелену речовину, якою активісти облили посадовців міськради Генадій Васьків отримав опіки частини обличчя.

3 червня, Львівська міськрада показала фото Геннадія Васьківа, який отримав опіки обличчя через невідому речовину, якою якого облив Іван Спринський.

Після цього посадовець написав заяву до Нацполіції, однак Міський голова Львова Андрій Садовий звинуватив поліцію в бездіяльності під час інцидентів у Львівській міськраді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.