Комунальне приміщення біля Львівводоканалу продали за 750 000 гривень

Вівторок, 16 липня 2019, 13:55

Львівська міськрада продала приміщення на вул. Зелена, 42 за 755 тис грн Сергію Малькову.

Управління комунальної власності Львівської міської радипродало у системі ProZorro приміщення першого поверху на вул. Зелена, 42 у Львові, загальною площею 65,2 кв.м.

Аукціон стартував 2 липня, участь у ньому взяли ПП "Будівельна компанія "Рідний Дім", Олександр Маньковський та Сергій Мальков, які запропонували за це приміщення 655 586 грн, 751 000 грн і 755 600 грн відповідно. Переможцем обрали Сергія Малькова. Додамо, початкова вартість приміщення становила 558 600 грн.

Одноповерховий будинок, у якому знаходиться приміщення, розташований в Личаківському районі Львова. Поруч знаходяться: житлові будинки з вбудованими комерційними об'єктами, "Львівводоканал", Личаківський РАЦС, Личаківська районна адміністрація, магазини, кафе-бари, відділення банків, середня школа, дитячий садочок, інша забудова міста.

Щодо Сергія Малькова, то не виключено, що це є колишній співробітник відділу оперативного супроводження адміністрування ПДВ офісу великих платників податків ДФС у Львові Сергій Мальков, якого звільнили з роботи у 2016 році через купівлю нової автівки Maserati Ghibli S Q4, вартість якої орієнтовно становила 2,51 млн грн, що не відповідало рівню його доходів на той час.

Також, за даними декларації Сергія Малькова за 2016 рік, він придбав 18 приміщень у різних районах Львова.

Нагадаємо, Львівська міськрада продала приміщення у будинку на площі Ринок, 37 за 45 млн грн фірмі з Києва.  

Мітки: ProZorrо, закупівлі, комунальна власність, комунальне приміщення, Личаківський район, новини львова, продаж комунального майна, продаж приміщень на аукціоні