Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   П'ятниця, 26 липня 2019, 13:23

За ВО «Батьківщина» на Львівщині проголосували майже 100 тисяч виборців

ВО "Батьківщина"

За політичну силу під час дострокових парламентських виборів у Львівській області проголосувало майже 100 тисяч виборців, що є найбільше в Україні. 

Про це інформує пресслужба регіонального партосередку ВО «Батьківщина».

«Праця – це одне з найчистіших і найшляхетніших джерел емоційного стану, радості діяння, творення. Думка, що народжена, витончена в праці, стає радісною, оптимістичною», – стверджував відомий український педагог, письменник Василь Сухомлинський. Його слова залишаються актуальними крізь роки, а особливо тоді, коли рутинність щоденних справ і боротьби потрібно перетворювати у досягнення конкретної мети.

За кожним голосом стоїть віра людей, викликана важкою, цілодобовою роботою кожного нашого партійця та  прихильників в цілому.

Дякую мешканцям Львівщини за підтримку й усвідомлюю, що результат виборів – це величезний кредит довіри від Вас, а на ВО «Батьківщина» покладена велика відповідальність. Юлія Володимирівна добре знає проблеми Львівщини і ми разом у Парламенті обстоюватимемо інтереси нашого регіону та кожного українця загалом.

Дякую волонтерам та агітаторам, які спілкувалися з виборцями, членам дільничних і територіальних виборчих комісій, які обстоювали чесний результат, громадським активістам, спостерігачам та представникам ЗМІ, які слідкували, щоб вибори пройшли прозоро.

Переконаний, що наша команда зробить усе, щоб втілити «Новий курс», скасувати корупційні рішення старої влади, ухвалити справедливий бюджет, знизити тарифи та забезпечити зростання економіки. Ми в силах це зробити, а тому закликаю мешканців Львівщини до подальшої консолідації зусиль та діалогу у процесі досягнення спільної цілі - розбудові нашої держави. 

Разом ми зможемо зробити більше.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.