Львів'яни вимагають USB-зарядку для смартфонів у громадському транспорті

Понеділок, 5 серпня 2019, 12:24

У Львові зареєстрували електронну петицію з вимогою встановити у маршрутках та електротранспорті USB-зарядку для гаджетів.

Сьогодні, 5 серпня, на порталі е-петицій Денис Дмитрик зареєстрував петицію з вимогою встановити у громадському транспорті Львова USB-зарядку для гаджетів.

Зокрема, в тексті петиції йдеться, що ця вимога пов'язана із тим, що такі розетки є в багатьох містах Європи. 

"У міському транспорті: тролейбуси, трамваї, автобуси, в поручнях зробити зарядку USB для гаджетів без яких ми не уявляємо наше життя. Такі розетки є в багатьох містах Європи. Іноді потрібно зробити дзвінок а телефон розрядився а тобі добиратися до роботи, до дому 1 годину а то і 2, або потрібно зарядити фотоапарат для фотографування пам'яток" – йдеться у тексті петиції.

Наразі петиція ще не набрала жодного голосу, бо була щойно зареєстрована, а до кінця збору підписів залишилось ще 60 днів.

Зазначимо, у червні у місті зареєстрували електронну петицію з вимогою заборонити купляти маршрутки без кондиціонерів.

Нагадаємо, електронні петиції у Львові були введені з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Мітки: електронна петиція, електротранспорт, Львів, львівські маршрутки, мобільний зв'язок, новини львова