Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

театр для дітей та юнацтва

tatianaivaschenkoteatr.com.ua

Четвер, 8 серпня 2019, 16:48

У Львові визначилися із керівником Львівського театру для дітей та юнацтва

театр для дітей та юнацтва

Львівська міськрада обрала Юрія Мисака директором Першого академічного українського театру для дітей та юнацтва.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Управління персоналом Львівської міської ради провело конкурс на заміщення вакантної посади директора-художнього керівника Першого академічного українського театру для дітей та юнацтва, що на вул. Академіка В. Гнатюка, 11.

Участь у конкурсі взяли Юрій Мисак та Роман Валько, які презентували свої програми розвитку театру на 1 та 5 років. За результатами обговорення конкурсна комісія обрала переможцем Юрія Мисака та рекомендує управлінню культури департаменту розвитку Львівської міськради укласти з ним контракт на 5 років.

Зазначимо, Юрій Мисак є режисером, художнім керівником цього театру, де працює з 2005 року. Роман Валько з 2006 року працює режисером-постановником у Першому українському театрі для дітей та юнацтва. 

Нагадаємо, Львівська міськрада оголосила конкурс на посаду директора-художнього керівника Першого академічного українського театру для дітей та юнацтва у червні цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.