Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ВО «Батьківщина»

Прес-реліз,   Понеділок, 9 вересня 2019, 14:20

Потрібно ухвалювати законопроєкти в інтересах людей – Соболєв

ВО «Батьківщина»

«Батьківщина» наполягає на розгляді законопроєктів, які спрямовані на покращення життя українців.

Про це заявив заступник керівника фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв на засіданні Погоджувальної ради голів парламентських фракцій та груп, передає прес-служба партії.

Він нагадав, що «Батьківщина» подала законопроєкти, які стосуватимуться формування видаткової частини бюджету.

Зокрема, щодо спрямування природного газу вітчизняного виробництва на потреби населення (№1177), підвищення розміру мінімальної пенсії за віком до розміру фактичного прожиткового мінімуму (№1172), про прожитковий мінімум (№1175).

Решта законопроєктів стосуватимуться наповнення бюджету. Парламент має розглянути проекти законів №1181 (про податковий суверенітет України та офшорні компанії) та №1179 (про внесення змін до Податкового кодексу України у зв’язку з прийняттям Закону України «Про податковий суверенітет України та офшорні компанії»).

Ухвалити їх треба якомога швидше, бо зараз має формуватися Державний бюджет, звернув увагу Сергій Соболєв.

«Бюджет – це ключове. З цього ми і виходили, коли подавали ключові параметри, які стосуються формування бюджету – це наповнення бюджету та видаткова частина», – зауважив парламентарій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.