Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

каналізація

П'ятниця, 13 вересня 2019, 17:17

ЛОДА відремонтує каналізації в Судовій Вишні

каналізація

У Судовій Вишні розпочали роботи із каналізування та реконструкції існуючих очисних споруд.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

В Судовій Вишні тривають роботи по каналізуванні та реконструкції існуючих очисних споруд продуктивністю 100 м3/добу.

Метою є забезпечення кварталів житлової забудови централізованою системою водовідведення господарсько-побутових каналізаційних стоків шляхом будівництва каналізаційної мережі, а також проведення реконструкції каналізаційних очисних споруд для покращення якісної очистки стоків і виключення скиду забруднення стічних вод перед їх скидом.

Впровадження проекту вирішить проблему скидання стоків, охопить більше 2500 мешканців послугами водовідведення, запобігання попадання забруднюючих речовин у ґрунти, поверхневі та ґрунтові води, забезпечить ступінь очистки стічних вод до нормативних вимог, що сприятиме зменшенню концентрації забруднень у стічних водах перед їх скидом, що забезпечить покращення екологічної ситуації в місті.

З державного фонду охорони навколишнього природного середовища на зазначений захід у 2019 році виділили 3 млн 226,5 тис. грн.

Нагадаємо, 3 вересня Судововишнянська міськрада замовила за 2 млн грн реконструкцію Парку короля Данила.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.