На вулиці Пекарській за два мільйони гривень продають комунальне приміщення

Вівторок, 24 вересня 2019, 15:20

Львівська міськрада продає приміщення на вул. Пекарська, 95 за 2,4 млн грн.

Управління комунальної власності Львівської міської ради виставило на продаж у системі ProZorro приміщення другого поверху на вул. Пекарська, 95 у Львові, загальною площею 274,6 кв.м.

Аукціон стартує 8 жовтня, а початкова вартість приміщення становить 2 408 160 грн. 

Двоповерховий будинок, у якому знаходиться приміщення, розташований в Галицькому районі в межах історичного ареалу Львова. Поруч та неподалік знаходяться: житлові будинки з вбудованими на перших та цокольних поверхах комерційними об'єктами, магазини, кафе-бари, відділення банків, Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького, Mузей-заповідник "Личаківський цвинтар", Марсове поле, 1-й міський клінічний пологовий будинок, Личаківська районна адміністрація, Музей підков, школа, дитячий садочок.

Нагадаємо, у квітні цього року Львівська міськрада дозволила розширити за рахунок надбудови приміщення на вулиці Пекарській, 57-Б під кафе.

Мітки: ProZorrо, відео, Галицький район, закупівлі, комунальна власність, комунальне приміщення, новини львова, пекарська, продаж комунального майна, продаж приміщень на аукціоні