Скалецька може особисто перевіряти лікарні Львова

Понеділок, 16 вересня 2019, 15:18

Зоряна Скалецька планує без попереджень проводити ревізії українських медичних закладів.

Про це повідомляє Укрінформ.

Як заявила сьогодні міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька під час онлайн-зустрічі щодо захисту прав пацієнтів в Україні, вона планує без попереджень навідуватися з інспекціями до українських закладів охорони здоров'я.

"Ми плануватимемо з нашими партнерами спільну діяльність та робитимемо візити у заклади системи охорони здоров’я. Такі візити треба робити не лише у заклади психіатрії, а й в інші лікарні. Думаю, що ми це робитимемо. Так що чекайте нас по усій Україні", – зазначила Зоряна Скалецька.

Вона додала, що особисто приїжджатиме без попереджень до українських медичних закладів.

"Я ж можу просто прийти та поцікавитися у пацієнтів, як їхні справи. Навіть якщо після цього у мене будуть запитання до місцевої влади, як вони виконують свої функції", – пояснила Зоряна Скалецька.

Додамо, 30 серпня Верховна Рада обрала прем'єр-міністра та затвердила новий склад уряду. Міністром охорони здоров’я обрали Зоряну Скалецьку (Черненко), уродженку Львова, голову правління Української медико-правової асоціації, членкиню Всесвітньої асоціації медичного права, директорку громадської організації "Форум здоров'я".

Мітки: Зоряна Скалецька, медичні заклади львова, Міністерство охорони здоров'я, новини львова