Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

скляні зупинки

П'ятниця, 20 вересня 2019, 14:30

В Україні можуть з'явитися теплі зупинки

скляні зупинки

Мінрегіон проводить опитування щодо встановлення засклених зупинок громадського транспорту для зимового періоду.

Про це повідомив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе на своїй сторінці у Facebook.

Лев Парцхаладзе провів опитування на своїй сторінці з питанням чи хотіли б українці засклені зупинки громадського транспорту, в яких комфортно було б чекати громадський транспорт у зимовий період.

"Останні дні в Україні різко похолодало. Тому очікувати на транспорт на вулиці вже навіть зараз не дуже комфортно, не кажучи про зимовий період. Тому виникла така ідея і потрібна ваша думка. Голосуйте!" – пише Лев Парцхаладзе.

За його словами, якщо запланувати сучасні системи підігрівання та охолодження повітря, такі зупинки допомогли б і в літню спеку.

"До речі, не так давно я писав про сучасні громадські зупинки в Астані. Вони є заскленими, щоб людям було комфортно очікувати на транспорт у холодний період часу, а окрім сучасного санвузла також мають зручну зону очікування, магазин та вбиральню" – додав Лев Парцхаладзе.

Нагадаємо, в червні цього року Мінрегіонбуд пропонував встановлювати туалети на нових або реконструйованих зупинках громадського транспорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.