Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

Середа, 20 грудня 2023, 15:14

У більшості львівських маршрутках не працює система GPS через збій у Київстарі

львівські маршрутки

Через збій в роботі "Київстар" у Львові не в повному обсязі працює відстеження переміщення громадського транспорту.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні через черговий збій в роботі мобільного оператора "Київстар" дані систем відстеження громадського транспорту не працюють в повному обсязі.

"На сьогодні в системі не відображається ще близько 100 транспортних засобів. Перевізники вже проводять заміну SIM-карток "Київстар" на непрацюючих GPS-трекерах на SIM-картки іншого оператора. Після цього весь громадський транспорт знову коректно можна буде відстежувати онлайн" – зазначив керівник управління транспорту Львівської міськради Орест Олеськів.

За його словами, наразі найкраща ситуація у ЛКП "Львівелектротранс", дані систем відстеження не працюють лише на 12 транспортних засобах. Водночас найбільше автобусів, які наразі не можна відстежити онлайн, курсують на маршрутах №21, 22, 25, 31, 39. 51, 59, 84.

Також через збій у роботі "Київстар" на зупинках громадського транспорту не працюють електронні табло.

Нагадаємо, сьогодні у роботі "Київстар" виник збій у західних та південних областях України. Причини збою наразі не відомі.

Додамо, зранку 12 грудня через хакерську атаку стався масштабний збій у роботі оператора мобільного зв'язку "Київстар". Користувачі не могли здійснювати дзвінки і надсилати повідомлення, також не працював офіційний сайт оператора.

13 грудня у "Київстарі" частково відновили роботу послуг фіксованого зв`язку, а 14 грудня відновили домашній інтернет. Загалом роботи з відновлення зв’язку тривали до 19 грудня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.