Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Громадський транспорт

Четвер, 21 грудня 2023, 14:44

Від завтра львівські контролери знову штрафуватимуть пасажирів громадського транспорту

Громадський транспорт

У Львові відновили безготівкову оплату в усьому громадському транспорті, тому від завтра на лініях працюватиме контроль.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У Львові відновили систему безготівкової оплати в усьому громадському транспорті міста. Відтак, пасажири вже можуть розраховуватися за проїзд і карткою ЛеоКарт, і банківськими картками чи гаджетами з підтримкою NFC у всіх видах транспорту. 

За словами керівника департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міськради Олега Забарила, з п’ятниці, 22 грудня, після 10-денної перерви на всіх маршрутах знову повноцінно запрацюють контролери. Штраф за неоплачений/незавалідований проїзд складає 300 грн.

"Якщо ж у якомусь з транспортних засобів виникатимуть труднощі при здійсненні безготівкової оплати, прохання звертатися на Гарячу лінію за номером 15-80. Також просимо вже зараз інформувати про випадки, якщо при готівковій оплаті водій не видає квиток, або видає квиток старого зразка" – зазначив Олег Забарило.

Нагадаємо, через збій у Київстарі з 12 грудня у львівських маршрутках не працювала оплата банківською картою, тому контролери не виписували штрафів пасажирам, а проводили роз’яснювальну роботу.

Вже 19 грудня у львівських маршрутках замінили SIM-картки Київстар у валідаторах на картки іншого оператора.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.