Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   П'ятниця, 1 листопада 2019, 11:54

Батьківщина підтримала зміни до законодавчих актів у сфері праці – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

ВО Батьківщина підтримала законопроект про зміни до законодавчих актів у сфері праці.

 

У четвер, 31 жовтня, фракція «Батьківщина» у Верховній Раді України підтримала у першому читанні проєкт закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо формування державної політики у сфері праці, трудових відносин, зайнятості населення та трудової міграції (№2168)передає прес-служба Львівського обласного осередку партії.

За словами народного депутата України від ВО «Батьківщина» Михайла Цимбалюка, згідно з проєктом, пропонується повноваження щодо формування та реалізації державної політики у сфері праці, зайнятості населення, трудової міграції та трудових відносин віднести до компетенції Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

«Це збільшить концентрацію важливих сфер та питань в одному міністерстві. Втім, якщо така норма необхідна для якісної роботи Мінекономіки, важливо надати таку змогу», – зазначив політик з парламентської трибуни.

Він додав, що є деякі питання до міністерства щодо того, чи зможуть там фахівці підготувати державну програму щодо проблем вирішення міграції.

«Тим більше в умовах, коли за кордоном на постійній основі працює понад 3 мільйони українців. А Чехія збільшила квоту на заробітчан-українців – 40 тис. осіб», – підкреслив Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.