Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Провалля на вул. Олени Степанівни

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 15 листопада 2019, 14:23

Вулицю Олени Степанівни перекрили на тиждень через руйнування колектора

Провалля на вул. Олени Степанівни

На вул. Олени Степанівни у Львові внаслідок руйнування колектора трапився провал дорожнього покриття.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У середу, 13 листопада, внаслідок руйнування колектора трапився провал дорожнього покриття на вул. Олени Степанівни, тому зараз там тривають ремонтні роботи із заміни колектора.

Комунальники замінили фрагмент зруйнованого колектора та змонтували 2 нових колодязі. Аварійно-відновлювальні роботи триватимуть до наступного тижня, після завершення відновлять рух транспорту на цій вулиці, який наразі тимчасово обмежений.

Як пояснив керівник служби каналізаційного господарства Володимир Васильченко, провал трапився на столітньому каналізаційному колекторі.

"Причиною руйнування є тріщини бетонних стінок колектора унаслідок тривалого терміну експлуатації. На об’єкті працює спецтехніка та 2 бригади робітників. Ми докладемо максимум зусиль, щоб виконати роботи якісно та швидко", – наголосив Володимир Васильченко.

Нагадаємо, що у вівторок, 12 листопада, на вулиці Олени Степанівни, 1 утворилася дірка в кілька метрів глибини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.