Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЛКП "Лев"

П'ятниця, 15 листопада 2019, 17:30

У ЛКП "Лев" для домашніх улюбленців можна отримати сертифікат для виїзду за кордон

ЛКП "Лев"

Вартість послуги становить 3392 гривні.

Про це повідомила прес-служба Львівськоїх міської ради.

У Першій комунальні ветеринарній клініці, що діє на базі ЛКП "Лев", з’явилась нова послуга – господарі тварин зможуть оформити та отримати сертифікат для виїзду з твариною за кордон.

"Ми закликаємо мешканців не розлучатися зі своїми улюбленцями в той час, коли вони виїжджають за кордон. Раніше було проблемою отримати сертифікат для того, щоб мати змогу виїхати за кордон. Ми з командою вирішили, що це потрібно виправляти, адже надзвичайно важливо мати документ, який свідчить про те, що ваша тварина здорова, вакцинована від сказу та може безпечно перетнути кордон" – зазначила директорка ЛКП "Лев" Оксана Кошак.

Відомо, що раніше такі сертифікати для виїзду з твариною за кордон видавались приватними підприємцями та установами. Натомість, тепер отримати таку послугу можна і в Першій комунальні ветеринарній клініці на базі ЛКП "Лев"

З часу запровадження послуги, впродовж 2 тижнів, до ЛКП "Лев" звернулося вже 12 власників тварин, аби оформити сертифікат для своїх улюбленців.

Вартість послуги становить 3392 гривні.

Нагадаємо, у 2016 році в місті запровадили обов’язкову реєстрацію тварин. Кожен собака має бути записаним у Єдиній реєстраційній базі господарських тварин міста Львова і носити жетон з індивідуальним номером.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.